Voer een zoekterm in

Over mij

Mijn hart gaat sneller kloppen van de juiste kleur, styling, foto en (grafische) vormgeving. 

Werk
Ik ben in 2005 voor mezelf begonnen als nagelstyliste en na een aantal jaar ben ik ook trainingen gaan volgen om les te geven in nagelstyling. Ik stopte met de nagelstudio en startte een opleidingscentrum en groothandel voor nagelstylisten.

Tussen de bedrijven door volgde ik fotografiecursussen en thuisstudies voor zowel interieurstyling als grafische vormgeving (ik kon niet kiezen, dus dan maar allemaal), maar die studies heb ik niet afgerond door de toename van gezondheidsproblemen. Ook het bedrijf is uiteindelijk opgeheven.

Sinds 2013 doe ik 'voor spek en bonen' mee aan het leven door Chronische Lyme en ME, maar zodra ik me goed genoeg voel, knutsel ik iets in elkaar voor in huis of tuin, maak ik grafische ontwerpen en fotografeer ik, maar dan voornamelijk in eigen interieur.

Interieur
Ik hou van kleur, maar ook van Scandinavisch. Je vind bij ons in huis een mix van allerlei stijlen. Ons interieur is een weerspiegeling van wie wij zijn, dat vind ik belangrijk. Verder hou ik van hergebruik, ik koop - op kleine accessoires na - niet vaak nieuwe dingen. Ik geef een item liever een nieuwe kleur of maak dingen zelf.

Vaak duurt het weken voordat ik een idee uit heb gevoerd, zeker wanneer mijn lijf weigert iets te doen, maar de voldoening achteraf is alle pijn en moeite waard. 
Het lijkt me leuk om deze momenten met jullie te delen. Ik hoop dat jullie meegenieten!

Liefs,

Nina

2 opmerkingen :

 1. Vandaag pas ontdekte ik jouw blog toevallig omdat ik de fb pagina volg van Moe zijn is zooooo. Mijn leven loopt zo parallel met het jouw dat het akelig is. Vijf jaar geleden gestopt met werken nadat ik eerst altijd maar minder en minder ging werken. Ook ik hou ervan om mijn huisje gezellig te maken en heb heel wat hulp van mijn man. We kunnen alleen maar door gaan ......Bedankt Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook zoveel blogs.. ;)

   Wat leuk dat je een reactie achter laat! Ik zat vandaag nog in twijfel of ik het blogartikel van vandaag zou delen op Moe zijn is zooo.. Morgen toch maar eens doen, er zullen vast nog wel meer mensen zijn zoals jij en ik. ;)

   Verwijderen