Voer een zoekterm in

donderdag 23 juli 2015

Make-over badkamer

Onze badkamer is wat gedateerd en saai, maar ons huis staat al een tijdje te koop, dus ik wilde de ruimte graag updaten zonder er veel geld in te stoppen. Daarom hebben we de badkamer met een mini make-over opgefrist en heb ik het heel naturel en functioneel afgestyled.


Eerst kreeg de blauwe luxaflex een witte kleur met primer en Montana Gold spray S-9100. Ook plaatsten we een nieuwe vensterbank, gezaagd uit een plank die we nog hadden liggen.De grijze voegen die je op de foto hierboven nog net kunt zien, heb ik met muurverf en een dun penseeltje wit gemaakt. Een waar monnikenwerkje, maar met een heerlijk fris resultaat!


De kozijnen, muren en plafonds kregen ook een nieuwe witte verflaag en ook de vergeelde kap van het afzuigsysteem en de stopcontacten werden weer mooi wit met primer- en verfspray.


De bamboe ladder had ik al een tijdje in de slaapkamer staan, maar mag nu voor de verandering eens in de badkamer als handdoekenrek fungeren. 


De saaie plastic wasmand heeft plaats gemaakt voor een paar leuke GADDIS manden van Ikea.


Het potje op de vensterbank is eigenlijk een waxinelichtje van IKEA, maar is ook heel leuk als plantenpotje, vooral in kleine ruimtes.


De ruimte werd verder heel eenvoudig afgestyled met gezonde zeepproducten en natuurlijke materialen. 


Hieronder zie je een prachtig Alep zeepstuk van Artalep, te koop bij de webshop Beter Leven.
Ook de houten onderzetter van Kinta, in de vorm van een knoop, komt bij deze leuke shop vandaan. Ik heb er 4 kleine stootdopjes onder geplakt, waardoor het nu een heel origineel zeepbakje is!


Hieronder zie je een heerlijk stuk amandelzeep van Iris Hantverk, te koop bij de webshop Olijverie.nl, waar ze echt een cadeautje maken van je bestelling.


De vloeibare Marseillezeep 'Cotton Flower' uit dezelfde webshop zit in een mooie glazen fles, met daarnaast een bijpassende bodylotion. Deze flessen van Compagnie de Provence zijn niet alleen een pronkstuk voor in de badkamer, maar de inhoud (zonder kunstmatige geur-en kleurstoffen) ruikt ook nog eens heerlijk!


Ik vond zelfs bijpassende bamboe tandenborstels van Humble Brush, in de 'groene' shop Eco-logisch; een webwinkel vol met mooie en milieuvriendelijke spullen. En je steunt ook nog eens een goed doel met de aankoop van deze tandenborstels! Zijn het geen beauty's?


Het eindresultaat is een hele verbetering, al zeg ik het zelf, vind je niet?
Geen opmerkingen :

Een reactie posten